Hoe werkt het?

De geboortekaartjes zijn rechthoekige kaarten, maar worden dubbelgevouwen tot een vierkant van 11,4 x 11,4 cm. Ze zijn helemaal in kleur, op fraai, stevig, 300 grams mc karton. Ze zijn niet al vantevoren deels voorgedrukt, ze worden speciaal voor jou gefabriceerd, dus met de tekst of kleur kun je nog alle kanten op.

Als jij (of een van je ouders) een mail stuurt met je wensen en een voorlopige tekst, krijg je een digitale pdf-proef. Of desnoods twee, of drie, tot je helemaal tevreden bent.

Wanneer je eenmaal geboren bent, en je de definitieve tekst doormailt naar post@lapijn.nl, ontvang je per mail zo snel mogelijk een definitieve pdf-proef van het opgemaakte kaartje met je naam en je geboortedatum. Als je akkoord bent, gaat de kaart direct naar de drukker en krijg je de kaarten binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd.

Prijzen van de kaartjes, inclusief btw:

De kaartjes passen perfect in enveloppen van 12 x 12 cm. Fraaie enveloppen van dat formaat zijn te koop bij papierwinkel Vlieger in Amsterdam of te bestellen bij de Enveloppenwinkel.

Staat jouw ideale geboortekaartje er nog niet tussen? Er komen de komende tijd nog nieuwe modellen bij, maar als je dat wil kunnen we natuurlijk ook iets nieuws speciaal voor jou tekenen, wat precies aan al jouw wensen voldoet.


konijn brievenbus roodborstje